[HABER] [140407] Kim Soo Hyun’un ‘My Love from The Star’ Dizisindeki Rolü Hakkında Kim Hyun Joong’un Fikri

680396-1

Yeni röportajlarda, Kim Hyun Joong’a ‘My Love from The Star’ dizisindeki Do Min Jun rolünü oynamak isteyip istemediği soruldu. Bunun üzerine Kim Hyun Joong düşüncelerini paylaştı ve o rol kendisine teklif edilse dahi bunu kabul etmeyeceğini belirtti.

Bunun nedeni nedir? Kim Hyun Joong Sci-Fi konseptleri sevmediğini ve Do Min Jun’un dizideki ışınlanmak ve zamanı durdurmak gibi üstün güçlerini anlayamadığını söyledi. Ayrıca “Kim Soo Hyun çok profesyonel bir oyuncu, bu sayede Do Min Jun karakterini iyi bir şekilde canlandırabiliyor. Eğer ben Do Min Jun rolünü oynasaydım, Kim Soo Hyun kadar iyi yapamazdım” diye ekledi.

Hala çiçek çocuk rollerinde oynamak isteyip istemediği sorulunca, Kim Hyun Joong kendisinin çok gerçekçi olduğunu ve eğer bir çiçek çocuk rolü teklifi alırsa öncelikle bu rolü iyi bir şekilde canlandırıp canlandıramayacağını kendisine soracağını söyledi. Kim Hyun Joong eğer hazır değilse o rolü kabul etmeyeceğini belirtti. ‘Inspiring Generation’dizisindeki Shin Jung Tae karakteri için çok sıkı çalıştığını ve elinden gelenin en iyisini yaptığını belirtti.

————————————–
Kaynak: http://starhallyu.com/2014/04/07/kim-hyun-joongs-take-on-kim-soo-hyuns-role-in-my-love-from-the-star/
Türkçe Çeviri: Snowrain501 @ http://www.ss501turkey.wordpress.com

 

Yorum bırakın