[Haber]/[Çeviri] Kim HyunJoong ve YooChun, İki Yakışıklı Şarkıcı Oyunculukta Başabaş Gidiyor [06.03.2014]

[Resim: kim-hyunjoong-vs-park-yoochun-these-two-....jpg?w=600]

Kim Hyun Joong ve Park Yoo Chun oyunculuk yetenekleriyle karşı karşıya geliyorlar.

Park Yoo Chun’un rol aldığı SBS’in mini serisi Three Days ilk bölümünü 5 Mart 2014’te yayınlayacak. KBS2 dizisi Inspiring Generations’ta ise Kim Hyun Joong rol alıyor. Bu ikisi kendi grupları SS501 ve JYJ ile birbirlerine rakiptiler ama bu sefer birbirleriyle televizyonda karşı karşıya gelecekler. İkisi daha önce oyunculuklarındaki değişimi “Boys Over Flowers” ve “Sungkyunkwang Scandal” dizileri ile göstermişlerdi. Kim Hyun Joong ve Park Yoo Chun şarkıcı kimliklerini ve çiçek çocuk imajlarını bir yana bırakıp oyuncu olarak yarışacaklar.

Hem Kim Hyun Joong hem de Park Yoo Chun dizilerinde başrolde oynuyorlar. “Inspiring Generations” yarıyı geçti ve Kim Hyun Joong %10 izleyici reytinglerine ulaştı. Hikaye 1930larda geçiyor ve Kore, Çin ve Japonya’daki erkeklerin hikayesini anlatıyor. Dizi 30 – 50 yaşları arasındaki erkek seyircilere hitap ediyor. Buna Kim Hyun Joong’un gelişmiş oyunculuk yetenekleri ve bayan oyuncu Im Soo Hwang ve Jin Se Yeon’un duygusal oyunculukları da hikayeye ilave edildiğinde bayan seyircilere de hitap ediyor.

İlk yayınını bekleyen “Three Days” de koruma görevlisi konusu ile erkek seyircilerin merakını uyandırabilir. Seyirciler ayrıca So Yi Hyun ve Park Ha Sun’un oyunculuklarını da merakla bekliyor. Bu zaman aralığında yayınlanan bir önceki dizi “You Who Came From The Stars” çok yüksek reytinglere ulaştığı için Three Days’in de Inspiring Generations’a karşı güçlü bir rakip olması bekleniyor.

Bu haftaki bölümden itibaren Inspiring Generations Şangay’da geçecek. Three Days ise devlet başkanının süikastını 3 gün içinde anlatacak ve koruma görevlilerinin hayatını böyle hızlı tempolu bir konuda anlatarak seyircilerin ilgisini çekecek.

Kaynak: http://www.kpopstarz.com/articles/82289/20140305/kim-hyunjoong-vs-park-yoochun-these-two-handsome-singers-go-head-to-head-with-acting.htm

Türkçe Çeviri: snowrain501

Yorum bırakın